donderdag 12 oktober 2006

Ik heb gezondigd

Van Nokia kreeg ik een N93 om een beetje mee te spelen, ik mag 'm houden wanneer ik een filmpje online zet over een van de zeven hoofdzonden. Meerdere bloggers doen hier aan mee, Bas was de vorige en Bright de volgende. Er valt veel te vertellen over deze telefoon/camera, maar je kunt het beste zelf even kijken naar het filmpje hieronder (en hier het origineel) om een indruk te krijgen van de kwaliteit. Ik heb het filmpje bewust niet bewerkt (maar wel geVideoEGGed), dus what you see is what you get....En welke hoofdzonde is het? Dat is helaas een dubbel doordenkertje, maar wel een toepasselijke in de context van deze weblog en de onderwerpen waar ik wel vaker over schrijf... Het is gemaakt tijdens een bezoekje aan Boom Chicago, ook dat zou een hint moeten zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten