woensdag 22 juni 2005

Het levensverslag

BusinessWeek analyseert het fenomeen van de mobloggers. Gewone mensen die met hun mobiele telefoon foto's maken van alles wat ze tegenkomen. Ik doe het al een paar jaar en ik moet zeggen dat mijn conclusie niet helemaal dezelfde is als die van BusinessWeek. Of ik heb een nog veel grotere familie dan ik al dacht..;-)

"The next morning, cell phone in pocket, I was a potential moblogging reporter deployed in the New York metro area. However, seeing that no dramatic news was breaking along my path, I moblogged my way to work. The results, if you care to look, are every bit as boring as thousands of other mobile postings in the blog world. But my mother and perhaps a couple other fans might find something there to like."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten