maandag 20 juni 2005

Active 24

Indien je dit leest betekent het dat mijn website na 4 dagen weer bereikbaar is. Ik heb geen idee wat er aan de hand was, maar ik heb zelden een bedrijf meegemaakt dat zo weinig begrijpt van de interneteconomie als Active 24, verantwoordelijk voor de hosting. Los van het feit dat ze haar klanten laat betalen om een storing te melden weten ze aan de telefoon ook nog te vertellen er niets aan te kunnen doen omdat er alleen gewerkt wordt tussen 9.00 en 18.00, van maandag t/m vrijdag. Benieuwd welk marketing genie die 24 heeft toegevoegd aan de bedrijfsnaam. En toen ik vanochtend dan eindelijk een excuus mail ontving (met als onderwerp: "Powerful Hosting - Surprisingly Easy") wist de heer Rob Fransen, Director Customer Services, mij te melden dat mijn website sinds zaterdagavond 20.00 weer in de lucht was. Niet dus. Oh ja, en mocht ik dit weekend (nog) een vraag hebben gesteld, ja dus, of ik dat dan nog een keer wilde doen. Ze gingen er van uit dat de algemene mail wel voldoende zou zijn. In ieder geval voldoende om een klant kwijt te raken. Verbaast me uberhaupt dat ze nog klanten hebben wanneer ik dit 3 jaar oude artikel op Emerce lees....

3 opmerkingen:

  1. En wat betekent het verder voor de relatie tussen jou en Active 24? Ga je een andere hostingprovider zoeken of is dat een avontuur dat je niet aandurft?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zeg dat wel, en dan heb ik nog niet eens alles verteld....;-)

    Ik ga inderdaad switchen van provider ja. Dat is een behoorlijk drempel, maar er gaan zoveel dingen mis bij Active 24 dat ik niet anders kan...

    BeantwoordenVerwijderen