maandag 30 mei 2005

Even voorstellen

Bij deze even een snelle introductie voor degenen die hier komen naar aanleiding van de aankondiging in Emerce en mij nog niet kennen.

Voordat ik vorig jaar bij Media Republic ben gaan werken heb ik eerst 5 jaar bij Lost Boys gewerkt als strategie consultant. Op dit moment ben ik bij Media Republic verantwoordelijk voor Eccky, een uniek project dat (zeer binnenkort) mensen in staat zal stellen een virtueel kindje te maken en op te voeden via MSN Messenger en de mobiele telefoon...

Voor Lost Boys ben ik in 2002 begonnen met een corporate blog, nadat ik bij Media Republic ben gaan werken is dit yme.nl/thoughts geworden. Ik schrijf daar vooral over technologie, marketing en innovatie, iets wat ik hier op Ymerce ook zal blijven doen, maar dan in het Nederlands. Daarnaast heb ik ook al enkele jaren een fotoblog, yme.nl/photos/. Begin 2004 ben ik gestart met een blog over boten en gadgets, Panbo, om zelf te ervaren hoe weblogs de wereld van de traditionele media aan het veranderen zijn, en om (succesvol) te experimenteren met de verschillende verdienmodellen voor een weblog. En tot slot is de Eccky Weblog al bijna een jaar het gezicht van Eccky naar buiten toe, in onze ervaring is het een zeer waardevol instrument gebleken gedurende de ontwikkeling van dit project.

Maar goed, nu voor het eerst in het Nederlands bloggen, in samenwerking met Emerce. Ik heb daar erg veel zin in, vooral ook omdat het me in staat stelt meer in te haken op wat er in Nederland in dit vakgebied allemaal gebeurt, iets wat voorheen wat lastiger was vanwege het feit dat ik alles in het Engels schreef.

2 opmerkingen:

  1. Mooie ontwikkeling Yme met een mooie naam. Ik volg je ontwikkelingen met interesse. Succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd met deze stap!
    Ik volg deze weblog en me.nl/thoughts.

    BeantwoordenVerwijderen