woensdag 9 mei 2007

De Marketingfacts echo

Wat is dat toch met die mensen die elk onderzoek over Second Life willekeurig interpreteren om het vervolgens als absolute waarheid aan te nemen? En het dan elke keer maar weer op dezelfde manier als nieuwswaardig willen presenteren? Sommige Marketingfacts bloggers moeten zelf misschien ook de Marketingfacts feed eens in hun rss-reader stoppen...

7 opmerkingen:

 1. Met je eens, heb het nu ook wel gehad met dezelfde onderzoeken; zou aardig zijn als iemand al die onderzoeken eens op een rij zet en er een goede analyse op loslaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De conclusie zou vrij simpel zijn, 99,9% van de bedrijven die daar actief is of wil worden heeft geen idee wat ze daar moeten doen en is dus niet 'succesvol' wanneer je er vanuit onnozele marketeersbril naar kijkt...  En dat is voor mij precies de reden waarom ze het juist wel moeten doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er is kritisch genoeg bericht over Second Hype maar je moet de juiste bronnen lezen, geen willekeurige opeenstapeling van hear-say berichtjes ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Peterm helemaal eens. En ik lees er ook zeker meer over dan alleen via Marketingfacts;-) Des te meer stoort het me wanneer de berichtgeving zo oppervlakkig is. Het 'grote publiek' heeft daardoor een verkeerde voorstelling van zaken en dat is in dit geval erg jammer (voor hun).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Peter, Yme: ik nodig jullie uit om een objectief stuk te sturen dat ik kan plaatsen op mf. Ben het namelijk ook met jullie eens! Idee?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Weet niet of ik snel de tijd heb om het zelf te schrijven, maar wanneer ik iets tegenkom laat ik het je weten! Alle zinnige virtual world artikelen die ik tegenkom kun je overigens hier vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. [...] gelezen die wat mij betreft nog maar eens aantonen hoe groot het ongelijk is van mensen die stellen dat investeringen in virtuele werelden als Second Life weggegooid geld zijn. Met name het verhaal [...]

  BeantwoordenVerwijderen