vrijdag 14 april 2006

SpinAwards 2005

Gisteravond was de uitreiking van de SpinAwards. Ik zat dit jaar in de jury voor het "Beste gaming concept", en daarnaast was Eccky tweemaal genomineerd voor een SpinAward in de categorieen "Innovatieprijs" en "Beste vrije interactieve concept". Zoals inmiddels overal te lezen is heeft Eccky een gouden en zilveren SpinAward gewonnen. En dat levert natuurlijk ook weer de nodige discussie op...;-)

Bij deze dank aan de organisatie, was echt een topavond!

4 opmerkingen:

 1. goed man. gefeliciteerd. ik denk dat je er een hoop gefrustreerde uren in heb zitten.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik word gek van dit blogpakket. wanneer ik je een fatsoenlijk compliment wil geven moet ik inloggen en dat gaat voor geen meter. Ga asljeblieft over naar een ander blogpakket. Dit sucks.
  Wat ik wilde zeggen is dat ik het hardstikke goed vind dat je gewonne hebt en dat het een mooie beloning is voor veel en hard werken. Groeten Eduard de Wilde.

  blogger sucks als een gek

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik weet het, Wordpress staat al klaar op een andere server, nog geen tijd gehad om over zetten.... wie weet met Pasen...;-)

  BeantwoordenVerwijderen