vrijdag 22 juni 2007

Hoe Facebook LinkedIn verslaat

Of ze dat uiteindelijk gaan doen weet ik niet, maar het is op z'n minst grappig om te lezen hoe ze een een grotere share-of-mind verkregen hebben in de invloedrijke Sillicon Valley community in de aanloop naar de lancering van hun Facebook Platform.

"I was thinking about how fast Facebook has replaced Linkedin for my valley connections. In a period of about 2 months, it seems like most of my contacts have all deserted linkedin and moved to facebook. They seemed to seed it through connections with their board, investors, etc, making a deliberate effort to invite lots of valley techies, journos, etc. and it worked."

2 opmerkingen:

  1. LinkedIn gaat ook open zag ik. Ik vraag me af of dat niet te laat is gezien de enorme surge van Facebook in Cluztr, mijn eigen netwerk en de buzz in de blogosfeer in general. Ik denk het niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lead or be led. Facebook is leading op het moment, dat moge duidelijk zijn

    BeantwoordenVerwijderen