zondag 14 december 2008

Hij doet het echt...

Recentelijk schreef ik al vol verbazing over de kritieken en suggesties naar aanleiding van Plasterk's Persbrief (PDF), maar het lijkt toch alsof het zin heeft om publieklijk veel te zwetsen. Dit aangezien Plasterk nu inderdaad van plan lijkt om geld te stoppen in de krantensector die het zelf kennelijk niet voor elkaar krijgt om de weg naar voren te vinden. Hoe kan het toch dat iemand die tot voor kort zo redelijk leek, en absoluut ook goede ideeën heeft, ineens zulke rare dingen gaat doen? Met ons geld.

3 opmerkingen:

  1. Pak van mijn hart Yme!



    Ving laatst bij BNR al zoiets dergelijks op, als ze dit al gaan invoeren dan zou iedere online dienstverlener/mediapartij recht moeten hebben op subsidie?



    Denk dat we dan ook maar meteen overheidsgeld aan the Big Four in de platenindustrie kunnen gaan geven, de mijnbbouw in Limburg weer nieuw leven kunnen gaan inblazen, etc., etc..



    Ben benieuwd hoe dit afloopt en hoop dat het slechts een proefballonnetje is (en blijft)...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. [...] was ik al zeer verbaasd over de aktie van de dagbladen om geld los te peuteren bij Plasterk omdat ze zelf kennelijk niet in [...]

    BeantwoordenVerwijderen
  3. [...] was gisteren een dagje offline, dus het grote nieuws over mijn favoriete onderwerp op deze blog (1, 2, 3, 4, 5) was me even ontgaan. Maar nu ben ik me hardop aan het verbazen over het feit dat de [...]

    BeantwoordenVerwijderen