donderdag 18 december 2008

Luisteren en aandacht geven is belangrijk

Nou zijn er ongetwijfeld mensen die 'duh' zullen zeggen, maar het zal je verbazen hoeveel bedrijven daar heel anders naar kijken. Recent werd ik geinterviewd tijdens een event over call/contact centers, en nadat ik aangaf dat we bij (de gratis dienst) Hyves een team van 15 voltijds 'Angels' hebben dat binnen 12 uur antwoord geeft op de duizenden, en zelfs de meest absurde, vragen, zei een van de aanwezigen ongeveer het volgende: "Als ik dat zou doen krijg ik elke dag honderden vragen binnen, ik ben niet gek". Waarop ik en vele anderen stomverbaasd naar hem keken. En als je die verbaasde blik niet begrijpt, pech gehad;-)

Ik moest daar even aan denken toen ik dit artikel over de verdwenen support bij Windows Live las...

"As far as I can tell, you have to go through the same cumbersome procedure to submit a support request for any member of the Windows Live family. And then you have to wait for the wheels of e-mail to grind, slowly, and hope that someone takes ownership of the issue and offers a solution."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten