woensdag 3 augustus 2005

Online video kijken en distribueren

Ik gebruik al een tijdje verschillende tools om video content te downloaden en te bekijken. En dat is lastig. Wat ik eigenlijk wil is een online EPG (electronische programma gids) die alle content verzamelt en mij in staat stelt om vanuit één plek content te selecteren, te bekijken en te distribueren. Ben erg benieuwd hoe de uiteindelijke oplossing eruit zal gaan zien en vooral wie welk deel zal gaan leveren...

"The idea is that anyone should be able to publish video to thousands or millions of people at no cost because P2P technology makes that possible," said Nicholas Reville, one of the co-directors of the project. The group wants to "open up this video space in the way that the web opened up self-publishing for text or photographs."

1 opmerking:

  1. Ik hou sinds kort een weblog bij over video on demand en online films kijken. Ik heb hier nog geen post over geschreven, maar dat zal ik snel doen.
    Neem eens een kijkje op http://onlinefilmskijken.blogspot.com

    Frank

    BeantwoordenVerwijderen