zondag 19 maart 2006

Leuke spam

Het gebeurt niet vaak dat ik vrolijk wordt van een van de 1500 dagelijkse spamberichten in m'n inbox. Maar vandaag is er de uitzondering de de regel bevestigt. De email waarin deze foto stond is afkomstig van een bedrijf dat je helpt om de auto beter in te zetten als marketing instrument. Ik ga er niet naar linken, het blijft spam namelijk...

5 opmerkingen:

 1. wat een rare foto

  onder een rare hoek genomen..
  en slecht ook met die reflectie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zei ook niet dat ik m goed vond, moest er alleen wel om lachen;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. nee ik zeg ook niet dat jij zegt dat je hem goed vindt toch

  ik vindt het gewoon een rare foto
  het is een kunstmatige foto (hoe heet dat) een zijkant van een auto met dr naast gegooid een licht en een nummerbord en dan ook nog de reflectie....

  tis beter dan via de eccky :\

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wel leuk voor op je auto... wat is de url :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die heb ik gedelete, geen idee uds...;-)

  BeantwoordenVerwijderen