donderdag 26 maart 2009

iPhone vraagje

Zeer binnenkort kom er een nieuwe versie uit van de Hyves iPhone app, ter voorbereiding daarop ben ik wat statistieken aan het verzamelen. Nu wil ik eigenlijk graag weten hoeveel downloads (populaire) applicaties hebben en hoe vaak ze gemiddeld genomen gebruikt worden. Weet iemand die cijfers te vinden? Op wereldwijde en/of Nederlandse schaal? Hoe ziet de (long)tail van iPhone apps eruit?

6 opmerkingen:

 1. Onlangs was toch naar buiten gekomen dat 80% ofzo na dag 1 de apps al niet meer gebruikte? volgens mij in het kader van iphone3.0 nieuwsberichten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. als het goed is kan je als developer data daar over krijgen. Ik ken de jongens die de tmobile app hebben gemaakt. stuur ze wel ff een email of ze iets weten erover.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgens mij kun je alleen stats over je eigen app zien, maar als T-Mobile meer leuke dingen heeft hoor ik het graag natuurlijjk;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik weet dat Pinch Media en Mobclix statistieken verzamelen, dus je zou even kunnen kijken of daar bij zit wat je zoekt. Ik weet alleen niet of ze data hebben van alle programma's of alleen van developers die hun systeem gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. en wanneer komt er een hyves applicatie voor het android platform?

  BeantwoordenVerwijderen