vrijdag 20 februari 2009

Betalen voor gemak

Ja, dat doen mensen echt. Misschien dat je er zelfs geld mee kunt verdienen;-)

"Obviously, some people prefer walking the straight and narrow with iTunes rather than committing wanton copyright infringement with Bittorrent and tempting a fine or a jail sentence. But that's not the complete answer. While it's easy to acquire the entire U2 discography for free on a file-sharing site, it's still easier and faster to use iTunes to search for and purchase the tracks you really want. The iTunes app combines the player and the store inside one skin, and it also allows you to build playlists and to move your music to your iPod deftly."

1 opmerking:

  1. Ik koop mijn muziek via iTunes. Napster, Kazaa en Limewire; ik heb ze allemaal gehad. Maar toen ik eenmaal muziek ging kopen via iTunes wilde ik niets anders meer. Het is zoveel leuker. Ik heb mezelf een budget van 5 euro gegeven om elke week muziek te kopen, of om door te sparen voor een album. De kwaliteit is altijd goed, de informatie klopt en je hebt meer controle over je muziekbibliotheek. Ik kan het elke muziekliefhebber aanraden.    Je betaalt niet voor gemak, maar voor kwaliteit.

    BeantwoordenVerwijderen