donderdag 19 april 2012

Het begin van een nieuw avontuur


Voor sommigen van jullie zal het geen nieuws meer zijn, maar op 8 mei aanstaande gooien Nicole, Jesse en ik voor onbepaalde tijd de trossen los om per zeilboot de wereld te gaan verkennen. Een lang gekoesterde droom, en uiteraard zullen we goed te volgen zijn voor de liefhebber...

In 2007 verruilde ik de virtuele Eccky wereld voor wat het begin zou zijn van een hele mooie tijd bij Hyves. Nu vijf jaar later is Hyves een echt bedrijf geworden en inmiddels onderdeel van TMG na de verkoop eind 2010. Hyves en het Hyves team spelen een belangrijke rol bij het realiseren van de ambitieuze groestrategie voor de digitale activiteiten van TMG en ik heb daar de afgelopen twee jaar met veel plezier aan meegewerkt. Wat mijn volgende professionele stap gaat zijn is doelbewust onduidelijk, dit aangezien de kleine nog niet leerplichtig is en het daarom een mooi moment is om te 'vertrekken' zoals dat heet... Hoofd leegmaken en nieuwe kansen de kans geven.

Vanaf deze plek wil ik het Hyves/TMG team bedanken voor de afgelopen jaren en tegelijkertijd heel veel succes wensen voor de komende jaren!

Dit weblog blijf ik trouwens gewoon bijhouden, onregelmatig waren de updates toch al;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten