dinsdag 12 juli 2011

Welkom op de nieuwe Ymerce

Dit is iets dat ik al veel langer had moeten doen, maar het kwam er nooit van… Ik zal proberen redirects van de oude blog en feed in te stellen, maar weet nog niet zeker of dat goed gaat werken.

Ik overigens mijn hele blogverleden samengegooid op deze blog, dus vanaf het moment dat ik startte met een linkblog in juli 2002. Verder heb ik een tijdlang zowel Engelstalig als Nederlandstalig geblogd, vandaar dat je sommige blogposts dubbel zult tegenkomen.

1 opmerking:

  1. Heb net in het archief zitten rondneuzen, maar leuke stukken heb je in de loop der jaren geschreven! Ik heb je site geboekmarked dus ik kom zo nu en dan weer even terug om te kijken of er nieuwe stukjes op staan.

    Groetjes
    Johannah de Jong van Furore

    BeantwoordenVerwijderen