woensdag 24 juni 2009

Dit geloof je niet

Ik was gisteren een dagje offline, dus het grote nieuws over mijn favoriete onderwerp op deze blog (1, 2, 3, 4, 5) was me even ontgaan. Maar nu ben ik me hardop aan het verbazen over het feit dat de mensen die in de Commissie Brinkman (of de Tijdelijke Commissie Innovatie en Toekomst Pers) zitting hebben (waaronder Paul Molenaar en Bart Brouwers) hun naam durven te verbinden aan het idiote advies aan minister Plasterk dat er uitgekomen is.

Ik verwijs verder maar even naar de reactie van Kees Zegers (per open brief), oprichter van NU.nl, die zegt het treffend genoeg...

2 opmerkingen:

  1. Da's precies het punt. Even een dagje offline. Dan heb je het nieuws plus alle comments dus grandioos gemist. Geeft verder niet. Maar dat er permanent troepen klaarstaan, is kostbaar in dubbele zin.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kan alles prima teruglezen hoor;-)

    BeantwoordenVerwijderen