donderdag 21 augustus 2008

Mobiel bij T-Mobile is toch wel vast

Ik heb, sinds mijn verhuizing, de nodige ontvangstproblemen met T-Mobile (ik ben niet de enige overigens). Ze zijn zo erg dat ik eigenlijk van mijn contract af wil, simpelweg omdat ik thuis nu niet bereikbaar ben. T-Mobile denkt hier echter anders over, wat hun betreft is het ook niet echt de bedoeling dat ik mijn mobiele telefoon ook daadwerkelijk mobiel ga gebruiken. Het adres dat in het contract staat heeft namelijk wel dekking;-) We wachten het vierde kwartaal even af, ondertussen is het lekker rustig...

"Hallo,

Het contract is toendertijd aangegaan op het zakelijke adres. De dekking op dit adres zowel als op het voormalige adres was toereikend en de klant ondervond geen hinder.

Tevens staan op de nieuwe postcode in het vierde kwartaal werkzaamheden gepland die het bereik aanzienlijk zullen verbeteren.

Ik begrijp dat dit vervelend is voor de klant, maar helaas kunnen we niet bij elke verhuizing overgaan tot annulering van een contract. Het contract loopt ook nog langer als een jaar. Het beste wat ik kan doen is de klant compenseren met een korting van 3 maanden 100% korting op zijn abonnementskosten."

5 opmerkingen:

 1. Tip: stel ze formeel in gebreke en geef ze een laatste termijn tot herstel van de dekking. Daarna kun je ontbinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah, ik ben dus niet de enige met het T-mobiele bereik van een dood paard. Ik heb inmiddels mijn contract ontbonden en ze krijgen van mij de vriendelijke groeten (ik heb overigens nooit wat van T-Mobile mogen vernemen).  Succes Yme! (je iPhone-unlockcode al ontvangen? die heb ik ook al weken geleden bij ze aangevraagd..)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jarenlang T-mobile gehad en altijd prima bereik op het platte land van prinsenbeek, maar de laatste maanden is het zo slecht dat het voor bellers lijkt of ik constant mijn mobiel heb uitgezet. Ben benieuwd of het drama zichzelf oplost als meer mensen T-mobile in gebreke stellen.  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb inderdaad ook het idee dat het in de aanloop naar de iPhone-lancering eigenlijk alleen maar slechter geworden is. Kijkend naar de regelmaat waarmee de (data)verbinding verbroken is...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wilde graag een iPhone en mijn contract bij Vodafone (dat qua netwerk ook wel wat porbleempjes kent, maar minder dan bij TM) loopt zelfs binnenkort af. Echter een eerder jaarcontract bij T-Mobile - met veel netwerkproblemen - heeft me ervan weerhouden. Een iPhone zonder netwerk cq. online optie is waardeloos. Het is balen voor je. Hopelijk krijgen ze voortschrijdend inzicht.

  BeantwoordenVerwijderen