dinsdag 26 augustus 2008

Jij ook mooie dingen doen bij Hyves?

Ik beloof dat ik deze blog minder vaak zal misbruiken voor Hyves-doeleinden, daarvoor ben ik bijvoorbeeld ook deze blog (RSS) gestart, en als ik wat meer hulp zou hebben bij het realiseren van alle mooie dingen die we bij Hyves bedenken en bedacht hebben dan zou dat ook wat sneller gaan. Nog één keertje dus;-)

"Hyves is in het afgelopen jaar heel erg snel gegroeid, van zo'n 30 mensen naar nu 95. En dan staan er nog steeds veel mooie vacatures open.

Een van de interessantste is die van 'Product Manager Clients' waarbij je verantwoordelijk zal worden voor de verschillende interfaces via welke Hyves inmiddels toegankelijk is naast de website. Denk daarbij vooral aan mobiel, TV en de desktop.

:typing: :call: :watchingtv: :gsm:

Er zit een enorme potentie in die kanalen, met name vanwege hun specifieke karakteristieken die zich ook weer erg goed lenen voor een dienst als Hyves. Innovatie, nieuwe technologie, design en een optimale gebruikservaring staan centraal in de (door)ontwikkeling van deze clients. Op al die vlakken zul je dus de nodige ervaring en affiniteit moeten hebben, maar een echte passie voor (interactieve) produktontwikkeling is het belangrijkst.

Mocht je zelf interesse hebben, of iemand weten voor deze of een van de andere vacatures dan hoor ik het graag!"


:thnx:

9 opmerkingen:

 1. Ymerce » Jij ook mooie dingen doen bij Hyves?...

  “Hyves is in het afgelopen jaar heel erg snel gegroeid, van zo’n 30 mensen naar nu 95. En dan staan er nog steeds veel mooie vacatures open....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jammer dat het in het Amsterdamse is ;-) en helaas voldoe ik (nog) niet geheel aan het gestelde profiel. Maar zeker een leuke functie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De RSS feed van de Hyves blog ist kaput... :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zie het, gaan we snel fixen, tnx!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als je iets uitdagends hebt in marketing/communicatie/business development europees: je hebt mijn nummer.

  BeantwoordenVerwijderen