maandag 14 juli 2008

iPhone de nieuwe PC?

Ik krijg deze week ook de nieuwe iPhone, en ik kan niet wachten om 'm te gaan gebruiken i.c.m. de vele apps die er voor zijn. Maar ik snap nog niet zo goed hoe de iPhone de nieuwe PC gaat worden zonder dat ik de ene applicatie in de achtergrond kan laten draaien terwijl ik in de andere bezig ben. Zovele toepassingen zijn afhankelijk van die mogelijkheid, ik vraag me af of die visionaire mensen deze beperking meenemen in hun dromen. Of heb ik iets gemist waardoor multitasking niet relevant is?

4 opmerkingen:

 1. Yep, 'push notifications' heet het. Zie de laatste key note van Steve Jobs over de SDK 2.0 of check dit: http://macwereld.nl/nieuws/2008/06/push_notificat...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alleen itunes is op de achtergrond te draaien, al die apps weer niet.. handig device voor liniair werken, maar niet synchroon..;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank Frank, dat is het antwoord dat ik zocht... Gaan we ook maar eens in de Hyves iPhone app gebruiken...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. [...] lens quality of 2MP and not being able to have multiple apps running in the background although they seem to have something lined up to fix that end of the year. I seem to be able (Dutch only) to get an iPhone right now through the [...]

  BeantwoordenVerwijderen