dinsdag 5 februari 2008

Ik zoek een projectmanager

Bij Hyves zijn we met een groot aantal interessante en strategische projecten bezig. De komende maanden moeten er meerdere gelanceerd gaan worden, maar om dat echt te realiseren hebben we meer hulp nodig. Heel specifiek ben ik zelf op zoek naar iemand die alle concepten en samenwerkingen handen en voeten kan gaan geven qua uitwerking en implementatie. Het moet iemand zijn die
energie krijgt van veel afwisseling en een hoog tempo, om kan gaan met onzekerheid en afhankelijkheden, iemand die zelfstandig kan werken en bovenal zeer enthousiast is over de materie waarmee we bij Hyves bezig zijn. Een Hyves profiel is een pre;-)

Dus: heb je enkele jaren werkervaring, ben je op redelijk korte termijn beschikbaar, wil je werken bij het leukste bedrijf van Nederland en voldoe je aan het profiel dat ik hier boven schets, laat dan even een berichtje achter.

5 opmerkingen:

 1. Hi Yme, zag net je bericht voorbij komen in mijn feedreader. Ik denk dat ik voldoe aan je profiel en ben waarschijnlijk op korte termijn beschikbaar. Uit privacy overwegingen (lees:huidige functie) zou ik je willen vragen via de mail contact op te nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ewout Wolff al geprobeerd?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie vorm van cooperatieve arbeidsmarkt dit ;-)

  Als je sportprojecten hebt dan weet je me te vinden.

  grtz

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Yme,

  Geweldig!!! Het lijkt me super om bij Hyves een project te doen en ik ben al volgende week (begin maart) beschikbaar.

  Ik heb 12 jaar ervaring met online projecten, o.a. op directie niveau maar natuurlijk ook als projectmanager bij grote en kleine bedrijven.

  Kan je bellen als je meer wilt weten, dan stuur ik mijn CV. Je kan ook op mijn website kijken (www.businessbeacon.nl).
  Vriendelijke groet, Lotte Sluyser 0613362142

  p.s. helaas nog geen Hyves pagina, wel plannen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk!  Indien nog relevant, bij deze! Momenteel werkzaam als projectleider / procesmanager en maak graag kennis. Op korte termijn beschikbaar, ook part-time en freelance.  Michel Renique (zie Hyves)

  BeantwoordenVerwijderen